Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Sauce
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
+ Hvide saucer
Flødesauce til kogt kød, Kaperssauce, Peberrodssauce, Grønsagssauce, Grøn æggesauce, Madagascarsauce, Kold ostesauce med nødder, Frossen peberrodsfløde
+ Sauce
Sovs, sauce, dyppelse, dip, dressing - kært barn har mange navne. Vi elsker sauce, fordi den gør maden saftig og smagfuld
Abrikossauce 2
Abrikossauce er en dejlig sauce som kan bringe sødme til både salte og syrlige retter.
Abrikossauce med ingefær
Abrikossauce med ingefær er en sauce der har sødme fra abrikoserne og friskheden fra ingefæren.
Abrikossauce med peberrod
Abrikossauce med peberrod er mere pikant udgave af den traditionelle abrikossauce
Abrikossmør
Abrikossmør er en dejlig sød smør, som kan give lidt kolorit på brødet.
Agurkesalsa
En opskrift på hjemmelavet tzatziki med yoghurt, agurk, hvidløg og frisk mynte. Perfekt til 10 personer. Afdryp yoghurten i 4 timer, press væsken fra agurken og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber.
Agurkesauce som dressing
En opskrift på agurkesalat dressing lavet med agurk, salt, peber, eddike, cremefraiche, mayonnaise og sennep. Blend ingredienserne og server over fintsnittet hvidkål.
Aïoli
kold sauce af knust hvidløg, olie og æggeblomme, en sammensat mayonnaise. Anvendes til kogt fisk, især klipfisk, eller kød
Aïoli - hvidløgsmayonnaise 2
Opskrift på hjemmelavet hvidløgsmayonnaise med æggeblommer, eddike, salt, peber, olivenolie og hvidløg. Blandes langsomt sammen og lad trække. Kan reddes ved tilsætning af en ny æggeblomme, hvis den skiller.
Aïoli med sennep
Opskrift på hjemmelavet aioli med æggeblommer, solsikkeolie, fransk sennep, hvidløg, citron, salt og peber. Bland æggeblommer, sennep, hvidløg og salt. Tilsæt olie dråbevis og rør godt. Smag til med citron og peber. Tilpas mængde og krydderier efter eget ønske.
Aioli staves: Aïoli
En opskrift på Aioli, en lækker hvidløgsmayonnaise, der staves som Aïoli. Den forberedes ved at blande hvidløg, æggeblommer og olivenolie. Enjoy!
Aioli til grill
En opskrift på dressing til fisk, fjerkræ, kød og grønt. Bagekartoffel, hvidløg, æggeblommer, eddike, olivenolie, salt og evt. safran. Kartoffel koges og moses, derefter tilsættes resten af ingredienserne og røres sammen.
Almindelig hvid sauce - mikroovn
En lækker hjemmelavet bechamelsauce, der kan piftes op med en æggeblomme og reven ost. Nemt at lave i mikroovnen på 750 watt – perfekt til pastaretter og gratin.
Amatriciana
Løgtern og bacon sugo med tomater og chili. Simrer i olivenolie og serveres med pasta og pecorino ost. Perfekt til en hurtig og velsmagende middag.
Amerikansk grillsauce
En nem opskrift på hjemmelavet BBQ-sauce med chilisauce, honning, HP Sauce, hvidløg, eddike, brun sukker, ingefær og krydderier. Koges og jævnes med Maizenamel, pensles på kød og grilles. Kan opbevares hele grillsæsonen i køleskabet.
Ananas sauce
En lækker opskrift på ananas og bladselleri dip med citronsaft, ingefær og sherry. Perfekt til kød, fisk og skaldyr.
Ananassauce a la Hawaii
En lækker opskrift på ananas- og kokossauce med karry til kylling. Kombinationen af sød ananas, kokosmælk og karry giver en skøn smag. Let at lave og perfekt til en eksotisk middag.
Andedyppelse
En opskrift på stegt kød med ingefær, hvidløg, forårsløg, sukker og soya. Steges i peanutolie eller vindruekerneolie på panden.
Andesauce - hjemmelavet
Den perfekte sauce til din juleand krydret med timian og laurbærblade, som mormor lavede den
Andrèssing
En kraftig og velsmagende dressing med hvidløg, citronsaft, krydderier, olie og cremefraiche. Perfekt til salater, kød eller som dip. Navngivet efter en begejstret søn.
Ansjossmør
Opskrift på ansjossmør: Blødt smør røres med moset ansjos, kapers, citronsaft og peber. Brug på æggeretter, kød eller i sandwiches. Kan også laves med benfri sild.
Ansjovissmør
En lækker opskrift på ansjovissmør lavet ved at blande ansjovisfileter og smør, passere det gennem et sigte og bruge det som pålæg, i fiskefars eller i saucer.
Appelsin- og ingefærdressing
En opskrift på appelsin dressing / marinade med olivenolie, sukker, frisk ingefær og peber. Kan bruges til salat eller kødretter.
Appelsin-miso-dressing
En opskrift på en dressing lavet med hvid miso, tahin og appelsinsaft, perfekt til Kinesisk Medicin med en sød og salt smag.
Appelsinsauce
En opskrift på appelsinsauce til kød: Pres saft fra en appelsin, tilsæt sukker og Maizenamel jævning. Server over kød med friske korianderblade.
Appelsinsauce 2
En lækker appelsinsauce lavet med cremefraiche, vaniljesukker, flormelis og frisk appelsinskal og -saft. Perfekt til frugtsalat eller dessert. Let at lave og kan opbevares i køleskabet.
Appelsinsauce 3
En lækker opskrift på appelsin-citron sauce lavet med smør, sukker, appelsinskal, appelsinsaft og citronsaft. Simpel at lave og perfekt til dessert.
Appelsinsauce 4
En opskrift på appelsinsauce lavet med friskpresset appelsinjuice, honning og hvedemel. Saucen koges op sammen med honning, tilsættes hvedemel fortyndet i vand og køles af.
Appelsinsmør
Opskrift på appelsinsmør: Karamelliseret appelsinsaft med appelsinskal og smør. Perfekt til at pifte dine retter op med en frisk og syrlig smag. Let at lave og fyldt med smag.
Argentinsk persillesauce - Chimichurri
En lækker chimichurri sauce med olivenolie, vinaigre, løg, hvidløg, persille, oregano, cayennepeber, salt og peber. Perfekt til stegt eller grillstegt kød.
Armageddon
Frisk og krydret salsa med agurk, tomat, løg, persille og chili. Let at lave og perfekt som tilbehør til friskt franskbrød eller som dip til chips.
Asiatisk sauce
Server saucen til grillet and, kylling, okse- eller svinekød eller pensl den på kødet under de sidste 10 min. af stegetiden
Asparges med butterdej og æggesauce
Opskrift på lækre aspargespakker med butterdej og æggesauce. Aspargesene koges og pakkes ind i butterdej inden de bages sprøde i ovnen. Æggene koges og piskes til en skummende sauce med piskefløde og purløg. Server aspargespakkerne med den lækre sauce på en varm tallerken.
Asparges med lakserogn og æggecreme
Opskrift på dybstegt asparges med æggesauce og lakserogn. Aspargesene steges gyldne i majsolie og drysses med salt. Æggesaucen laves af æggeblommer, soja, citronsaft og klaret smør. Serveres lagvis med saucen og pyntes med lakserogn.
Aspargessauce
En opskrift på aspargessauce med dild. Aspargesstykker koges i sauce naturel og smages til med salt. Serveres til kylling, kartofler og broccoli.
Aspargessauce 2
En lækker opskrift på aspargessauce med smør, hvedemel, fløde og citronsaft. Perfekt til servering med asparges.
Aspargessauce let
Opskrift på asparges i sauce naturel: Asparges i stykker koges i sauce naturel med groft salt. Pyntes med dild og serveres til kylling, kartofler og broccoli. Bon appétit!
Aspargessauce med champignon
En lækker opskrift på champignon-aspargessauce. Champignoner koges i vand og mælk og blandes med løg, asparges, hvedemel og smør til en skøn sauce. Smages til med citronmelisse, salt og peber.
Avocado hvidløgsdip
En lækker avocadodip lavet med moden avocado, hvidløg, citron, yoghurt og purløg. Perfekt til grøntsagsstænger eller ristede brød. Husk at lave den lige før servering.
Avocadocreme
En lækker opskrift på avocado dip med citronsaft, løg, hvidløg og cremefraiche. Perfekt til chips eller grøntsagsstænger.
Avocadodip
Lav en lækker dip og server med friske, rå grønsager eller ristet brød. Klar på et kvarter
Avocadodip med brøndkarse
En lækker og cremet avocado-dip med brøndkarse og skalotteløg, perfekt som snack eller sauce til røget mørbrad, laks eller skinke.
Avocado-dip med brøndkarse
En lækker avocado dip med brøndkarse, perfekt som snack eller sauce til røget kød. Blend avocado med løg, citronsaft og fløde, tilsæt brøndkarse.
Avocadodressing
Opskrift på avocado dressing: Avocado, cremefraiche, citronsaft, salt og peber blandes til en lækker dressing. Perfekt til salater eller som dip.
Avocadosauce
En lækker avocado sauce med hvidløg, kryddersalt, mayonnaise og sennep. Nem og hurtig at lave til en god omgang dip eller dressing.
Bailey sauce - tilbehør til vaniljeis
Hvorfor spise chokolade sauce til is, når man kan lave sin egen hjemmelavede Bailey sauce? Den er nem og lave og smager dejligt, og hvis der er en rest kan man fryse den ned og spise den som isdessert
Balsamicodressing
Balsamico stammer oprindeligt fra italien. Her bliver balsamicoen blandet med honning, citron og appelsin for at skabe en lækker dressing, der kan bruges til for eksempel salater.
Balsamicosauce
Balsamicosauce, her lavet med skalotteløg, rødvin og kalvebouillion er et fint alternativ til en mere fed flødebaseret sauce. Passer fint til mange kødretter.
Balsamisk vinaigrette-sauce - glutenfri
Her en en opskift på en sauce til glutenallergikere. Opskiften indeholder blandt andet hvidløg og sennep, og er en godt alternativ til for eksempel flødebaserede saucer.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
...
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
JETTE MORTENSEN
Jeg er 79 år. Har boet i Canada siden 1974. Elsker at lave mad. Holder meget af gamle Danske opskrifter. De vækker dejlige minder....
madABC.dk
Thai-bouillon kan bestå af: Fjerkræ, (vand, kød, ben, salt), rejer, citrongræs, grønsager (ingefær, løg, selleri, gulerod,...
Kristian Anhøj
Hvad kan jeg bruge i stedet for thai-bouillon ? Er det okse- eller grøntsags-bouillon.
else rasmussen
Jeg kan ikke finde friske figner...hvad kan jeg gøre i stedet?
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
madABC.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...