Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
A.D.T
Betegnelsen ADT i næringsdeklarationer på fx fødevarer har gennem årene skabt meget forvirring. ADT er en forkortelse for Anbefalet Daglig Tilførsel
abalone
søøre (Haliotis; engelsk abalone) en familie af snegle med fra ca. 60 til 130 arter, afhængigt af hvordan hybriderne opfattes taksonomisk
Abalone à la plaque krokant aubergine og røget ærteskum
Abalaner findes i mange arter, farver og former Det eneste, de har tilfælles, er at de varierer fra at være sjældne til at være sjældne i vor del af verden. Østers kan evt. erstatte abaloner.
abebrødstræ
abebrødstræ; baobab (Adansonia digitata) stort løvfældende træ i afrikanske tropeegne, 15-20 m højt, kronens omkreds op til 50 m
Abehjerne
Abehjerne er en klassisk sammenkogt ret, med masser af smag i.
Abemad med råcreme
Frugtsalat med råcreme er en ret som de fleste kender som Abemad. Dette er en let dessert, som alle kan lave.
Aborre
Aborre er en rovfisk, som primært lever i ferskvand. Den er høj og fladtrykt fra siden og har en kraftig rygfinne med hårde pigge
aborre
fersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert, fast, hvidt kød af fin spisekvalitet
Aborre – Conditella
En dejlig måde at lave aborre på, kræver ikke det store, men smager utrolig godt.
Aborre - den sunde fisk
Udelukkende fisk og grønsager! Med denne hurtige tilberedningsmetode bevarer ingredienserne deres smag og næringsstoffer
Aborre i rød karry
Aborre lavet med asiatiske inspiration
Aborre lasagne med smørsauterede basilikumtomater
Aborre lasagne er en anderledes måde, at lave den tradionelle lasagne. En præsentabel og dejlig måde at lave aborre på.
Aborre med krebs
Aborre fortjener en god forberedelse, denne ret gør aborren fuldstædig ret. En dejlig og meget velsmagende ret, som de flest kan lave uden de store sværdslag.
Aborre med multebær og ribs
Aborre med multebær og ribs er en dejlig sommerret, der hurtig og let at lave.
aborrefisk
aborrefisk: (Percidae) en familie bestående af 169 arter opdelt i ni slægter af fersk- og brakvandsfisk, der lever på den nordlige halvkugle
Aborregryde
Aborregryde er hurtig og let måde at lave fisk på til hele familien.
abrikos
abrikos: (Prunus armeniaca; engelsk apricot, fransk apricot, tysk Aprikose) gulorange stenfrugt med dunet skind. Frugtkødet er syrligt aromatisk
Abrikos Clafoutis
En dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på terrassen.
Abrikos éclairs
Abrikos éclairs eller sm de også kaldes Abrikos vandbakkelser, en god variant at de klassiske éclairs
Abrikos is med chokolade
Abrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din is imponere lidt mere er denne opskrift for dig.
Abrikos kugler
Abrikos kugler er en hurtig og let snack, som alle vil elske - et godt og anderledes alternativ til havregrynskugler.
Abrikos-appelsin marmelade Sørens
Abrikos- og appelsinmarmeladen er klassisk marmelade med et frisk tvist.
Abrikos-appelsintrifli med flødeostecreme
Desserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
Abrikos-brombær-focaccia
Abrikos-brombær-focaccia er en mere frisk og sødere udgave af den traditionellle focaccia, som vi normalt kender fra det italienske køkken.
Abrikosbudding
Abrikosbudding en dejlig og smagfuld dessert, der vil være en god afslutning på et hvert middagsselskab. bør nydes med et glas sauterne.
Abrikos-citronkage
En dejlig og frisk kage, som passer til ethvert kaffebord.
Abrikosdessert
En af sødere desserter, med alle de gode indgrediensser som makroner og fløder. denne dessert er en sand vinder ved ethvert middagsselskab.
Abrikoser i nøddecreme
Abrikoser i nøddecreme er dejlig søde og sommerlig dessert, som kan bruge til mange lejligheder. den dejlige knasende nøddecrrem spiller godt sammen med sødmen fra abrikosserne.
Abrikoser i rom
Abrikoser i rom er en af de sødere desserter, men det er meget let lave, dog skal man huske at det skal lave dagen før man skal bruge det.
Abrikoser med marengslåg
Abrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og eventuelt tages med på picnic eller nyde på terrassen med lidt forfriskende vanilie is til.
Abrikoser med mascarpone
Abrikoser med mascarponeer en dessert med italiensk islæt, her er en dessert som sammen både det søde og friske i et. Denne dessert kan anbefaldes efter osten eller som en hurtigt og let anretning til eftermiddagen på altanen.
Abrikoser med sveskecoulis
Abrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give hinnanden et ektra pift. Denne opskrift skal bare opleves.
Abrikoser under sabayonnedække
Abrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes varm.
Abrikoser, bagt i fad med citrontimian
Lækker frugtdessert med abrikos og rørsukker, der bages i ovnen ved indirekte grillning. Server gerne med cremefraiche eller flødeskum.
Abrikosfad
Abrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige dessert i god tid og så liuge given den det sidste lige inden servering.
Abrikosfarseret svinekam, salat og dip
Abrikosfarseret svinekam, salat og dip er utrolig delikat ret, som virkelig får det bedste frem i svinekammen - som bliver dejlig saftigt og fuld af naturlig sødme.
Abrikosfool med sukker mandler
Abrikosfoolen er en sød og lynhurtig dessert
Abrikosfromage
Abrikosfromage er for dig som vil lave en anderledes fromage, som indeholde en stor del sødme - en dejlig dessert som altid bliver vel modtaget
Abrikosfryd
Abrikosfryd er en dejlig abricos tærte der virkelig viser abricoserne som skønne væsen frem.
Abrikosglaserede oksekødboller
Abrikosglaserede oksekødboller er en dejlig ret, som alle i familien vil elske.
Abrikosgrød
Abrikosgrød er en velsmagende grød, som kan nydes hele året.
Abrikosguf
Abrikosguf er dessert som består af abrikoser med makronner og is. en dejlig sommer anretning.
Abrikos-gulerodkonfekt
En opskrift på hjemmelavet abrikoskonfekt med gulerod og sukker, der skal laves over flere dage. Konfekten skæres i firkanter og vendes i tesukker. Der bliver ca. 65 stk konfekt.
Abrikos-gulerodsflæsk
Abrikos-gulerodsflæsk er alletiders konfekt, til både julen og andre hyggelige stunder.
Abrikoshjerter
Abrikoshjerter er en god lille chocolade bid til kaffen eller bare som petit fours. er forholdvis let at lave og koster ikke det store.
Abrikosis
Abrikosis er en dejlig sød dessert, der passer til mange lejligheder. Så står du og skal lave middag til nogle du vil impornere så er Abrikosis, noget du bør overveje.
Abrikoskage med ribssirup
Abrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over kagen før servering. Dette giver en virkelig god variation mellem det sure og søde. god appetit.
Abrikoskompot med fire aromaer
Abrikoskompot er dejligt tilbehør til mange retter, denne meget søde kompot står meget godt op imod syrlige retter. Jernurten og ferskenblade giver en en dejlig fyldig smag til kompotten.
Abrikoskrans
Abrikoskrans er et lækker og lidt anderledes stykke wienerbrød, som smager godt både frisk fra ovnen eller afkølet. Den karakteristiske smag af abrikos giver virkelige dette stykke wienerbrød en speciel særegne.
Abrikos-makrontærte
Abrikos-makrontærte er en dejlig tærte, som altid bør være repræsenteret på tærtebordet. Vi kan i hvertfaldt kun given den vores bedste anbefalding - god appetit.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
...
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Tina
Kan man tilberede det på en anden måde end i airfryer?
Anne
Er også lækkert med nye, små kogte pillekartofler. Min morfars hofret og han havde ingen forbindelse til Lolland kun nordsjælland
Herdis Brandstrup
Den opskrift er i min mors opskriftbog fra 40’erne under navnet dragonkager.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Ulve i Danmark
Lad os få ulve i hele Danmark
Udryd alle ulve i Danmark
Lad tilhængere have dem som kæledyr i eget hjem
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...