Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Forår
1
2
3
4
5
6
7
8
9
- 1. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage, frokoster, påskebryg og måske venter branderten forude se opskrifter her
- 2. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage, frokoster, påskebryg og måske branderter forude - vi skal spise god mad ...
Abrikostrifli - lækker opskrift - en blandt mange på madABC
Og du kan se helt vildt frem til opskriften på denne vanvittigt lækre abrikostrifli med friske eller tørrede abrikoser atter frister på madABC.dk ...
Appelsinfromage som bedstemor lavede den - den SKAL du prøve
Gammeldags appelsinfromage som bedstemor lavede den - lækker og luftig. En let og forfriskende dessert, der tilmed er enkel at lave - den SKAL du prøve her
Asiatisk kødsauce med svinekød og ris
Giv millionbøffen et asiatisk twist med karry og soja, og kog risene med spændende krydderier
Asiatiske kødboller med sesam
De små svinekødsboller bliver sprøde i ovnen, mens du laver de lynstegte grønsager. Nemmere bliver det ikke
Asparges med hollandaise og pocheret æg
Se lige denne gode og lette opskrift - Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Avocado med stenbiderrogn
Stenbiderrogn er det samme som dansk kaviar. I forårsmånederne kan den skaffes frisk. Her er den helt enkelt serveret sammen med en halv avocado
Avocadosalat med stenbiderrogn
Stenbiderrogn kaldes også "dansk kaviar" og er i sæson netop nu. Her er et enkelt og lækkert stykke mad, der er velegnet som forret eller en hurtig frokost
Bagel med røget laks
Her er en ægte New York klassiker nyd den som et let aften måltid, tilbehør til en suppe eller pak den ned i madkassen til en superlækker frokost
Bagt fiskefars med sprødt kartoffellåg - igen er madABC klar
Lav en let og lækker sommerret, og servér bagt fisk med gode kartofler som låg ... Indrømmet, hjemmelavet fiskefars smager bedst og her er opskriften der du'r
Bagt frugt med limeskum
Bagt frugt er skræddersyet til familier med børn
Bagt rabarber med vanilje-tykmælk
Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min
Bagt rabarberkage
En dejlig hverdagsdessert, som hurtigt er sat i ovnen. Den smager skønt varm eller lun med cremet tilbehør
Bagte kartofler med bøfsalat
Bagte kartofler er en af de nemmeste måder at spise den elskede knold på, for de skal hverken skrælles eller pilles. Lav en smagfuld bøfsalat til
Banankage med rosiner og nødder
En god opskrift, når du har et par overmodne bananer i frugtskålen. Kagen holder sig saftig længe og smager fantastisk godt - se det er en god skærekage opskrift
Blomkål Polonaise
Brødet til denne ret må gerne være nogle dage gammelt. Æg- og brødblandingen kan også bruges som topping til friskdampede asparges eller skorzonerrødder
Blomkålsgratin - madkursus
Blomkålsgratin er en dejlig klassiker, som er værd at tage frem her i forsommeren. Følg vores nemme anvisninger og server den dejlige blomkålsgratin
Boller bagt som snegle
Rul en blød dej med forskelligt fyld og bag som snegleboller. Server de søde boller til kaffe og te og de salte som snack, natmad eller skovturslækkeri
Bondebrød
Rustikke brød med masser af smag. Du kan krydre dejen, eller give brødene mere fylde med nødder, frø og kerner
Bondesuppe med rodfrugter
En nem og fyldig suppe, som kan varieres efter indholdet i køleskabet. Brug de grønsager du har, det behøver ikke at være rodfrugter
Broccoli-bønnesalat - En dejlig fyldig salat til kød eller fisk
En dejlig fyldig salat - server den sammen med dagens grønne ret eller som tilbehør til kød eller fisk. Salaten er også god i madpakken - prøv den i dag
Bruschetta med paprikamørbrad og avocadosalat
Anret kød og salat på store skiver brød til et måltid eller på små hapsere som en forret eller snack
Bruschetta med rejer
Vi har blandet en lækker rejetopping til de sprøde bruschetta. Tilføj evt. lidt friskhakket chili eller giv dem en tur med peberkværnen - Molto delizioso
Brændende kærlighed med svinekød og karrysmør
Den populære livret er her i en ny version med blød kartoffelmos lavet med sødkartofler og en lækker topping med svinekød og grønsager
Brødbudding
- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten er enkel at lave og smager godt
Bøf med bearnaisesauce og frugtsalat
Der er ikke noget som en god bøf. Her er den serveret med bagte rødbeder og kartofler, der passer godt til en cremet og syrlig bearnaisesauce
Bøf med rødvinssauce
Du kan både bruge friskhakket, magert oksekød eller "rigtige" oksebøffer. Saucen er god til begge dele
Bøffer med kartoffelspid og peberrodsdressing
Tilbered weekendmaden på grillen - også kartoflerne. Sæt kartoflerne på spid, eller læg dem i portionspakker af stanniol. Sikker succes
Bønnesalat med grønne og hvide bønner - en lækker salat og dressing
En dejlig mættende salat sprængfyldt med gode proteiner. Tilsæt evt. lidt friskhakkede krydderurter som persille, basilikum, oregano eller mynte, nem og enkel
Caesar salat 2
Den enkle grønne salat med cremet dressing, sprøde brødcroutoner og parmesanost har været et sikkert hit i næsten 100 år
Cajun millionbøf
Cajun køkkenet kommer fra Louisiana i USA, hvor der over tid er sket en sammenblanding af fransk, canadisk, spansk, italiensk, mexicansk, indiansk og afrikansk madkultur
Cannelloni med kødfyld
Cannelloni er store pastarør, der her er fyldt med kødsauce. Du kan købe færdige pastarør eller selv folde dem af forkogte eller friske lasagneplader
Cannelloni med spinat
Cannelloni er pasta ruller med fyld, der bages i ovnen som lasagne. Du kan komme mange slags fyld i cannelloni - også kødsauce.
Cassoulet med nakkekam
Cassoulet er en fransk gryderet lavet af tørrede, hvide bønner, hvidløg, krydderurter og flere slags kød. Vi har brugt nakkekam og chorizopølse i denne
Champignonsuppe med brødjævning
En let og cremet champignonsuppe der blot er jævnet med brød og mælk, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx til forret.
Champignonsuppe med kartofler og brødtern
En fyldig og mættende champignonsuppe med fyld af kartofler, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx til aftensmad.
Chili con carne
Her er den gode familiefavorit tilberedt med skært oksekød. Du kan også bruge hakket oksekød
Chili med svinekød og bønner
Vi har brugt nogle velsmagende nakkekoteletter og store smørbønner til denne variant af chili con carne. Fuld af smag
Chokoladebudding
De små chokoladedesserter er lynhurtige at tilberede, men skal have lov at køle i mindst 1 time. 2 personer. Er du alene så halver portionen
Chokolade-creme brûlée
Dessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
Chokoladecreme med frugt
Det tager ikke mere end 15-20 min. at blande denne dejlige chokoladecreme, men så skal den helst lige have lov til at sætte sig i køleskabet 1 time eller 2
Chokoladeispinde
Lav dine egne luksus-ispinde med en nem og lækker iscreme med marcipan og kakao. Giv dem chokoladeovertræk og crunch af nødder
Chokoladekage med appelsin-syltede frugter
Forkæl dine gæster og dig selv med denne friske chokoladekage med appelsin-syltede frugter. Den er meget lækker. Find opskriften her...nu
Chokoladekage med jordbærskum
Desserten er en lækker chokoladekage toppet med jordbærflødeskum og sprøde marengs
Citroner med tunsalat
Citronerne er fyldt med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker forret
Citronfromage
Flødeskum var en sjælden vare i efterkrigstiden, derfor blev det oftest kun brugt til pynt. Det gælder også i denne lette og velsmagende citronfromage
Citronfromage - Marie's
En lækker opskrift på fromage, perfekt til festlige lejligheder. Citronfromage med pisket fløde og husblas, pyntet med flødeskum. Mulighed for variation med rom eller sherry.
Citronfromage - skøn opskrift
En let og frisk dessert som de fleste vil sætte pris på. Her får du en opskrift på en lækker luftig citronfromage med den skønneste smag - lige til gæstemenu
Citronmåner - Det søde friske punktum - Prøv en dejlig citronmåne!
Prøv en dejlig hjemmelavet citronmåne! Den ene variant er med citronglasur, rørt med italienske likør Limoncello, mens den anden er flækket og fyldt med smørcreme
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
JETTE MORTENSEN
Jeg er 79 år. Har boet i Canada siden 1974. Elsker at lave mad. Holder meget af gamle Danske opskrifter. De vækker dejlige minder....
madABC.dk
Thai-bouillon kan bestå af: Fjerkræ, (vand, kød, ben, salt), rejer, citrongræs, grønsager (ingefær, løg, selleri, gulerod,...
Kristian Anhøj
Hvad kan jeg bruge i stedet for thai-bouillon ? Er det okse- eller grøntsags-bouillon.
else rasmussen
Jeg kan ikke finde friske figner...hvad kan jeg gøre i stedet?
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
madABC.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...