Madplan
Print
Print ugeplan
Print opskrifter
Her få du hjælp til at bruge madABC.dk og få de bedste madopskrifter
Se mere...
Mandag
Kalvehjerteragout
Kalvehjerte er god, sund og velsmagende mad, som er forholdsvis billig i indkøb. Prøv denne nemme hjertegryde
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Tirsdag
Grønne pandekager med kødfyld
Du kan tilberede den grønne pandekagedej med grønkål eller spinat. Retten er også perfekt til en børnefest
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Onsdag
Stegt rødspætte med tyttebær
I det nordligste Jylland serverer man råsyltede bær eller en kompot af tranebær, tyttebær·eller stikkelsbær til den stegte rødspætte
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Torsdag
Kartoffel- og peberfrugtsuppe
Her er en nem vegetarisk suppe med en flot rød farve. Du kan også lave den gul med gule peberfrugter
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Fredag
kyllingelår i krydret tomatsauce
Der er lidt afrikansk inspiration i denne kyllingegryde med peanuts og spidskommen
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Lørdag
Mørbradbøffer med coleslaw og tykmælks-panna cotta
Coleslaw er en god og mættende vintersalat, som kan varieres med grønsager og dressing. Salaten passer til mange slags kød som fx ...
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Søndag
Kåldolmere
Server små hvidkålspakker med krydret farsfyld og genopdag en god gammel opskrift. Kåldolmere kaldes også hvidkålsrouletter
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
✕
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Thai-bouillon kan bestå af: Fjerkræ, (vand, kød, ben, salt), rejer, citrongræs, grønsager (ingefær, løg, selleri, gulerod,...
Kristian Anhøj
Hvad kan jeg bruge i stedet for thai-bouillon ? Er det okse- eller grøntsags-bouillon.
else rasmussen
Jeg kan ikke finde friske figner...hvad kan jeg gøre i stedet?
Maibritt Mikkelsen
Det er noteret! Til trods for jeg måtte låne mig til en røgovn, var det hele besværdet værd! Top vudering her fra!
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Mette Frederiksen
Alex Vanopslagh
Pia Olsen Dyhr
Nicolai Wammen
Troels Lund Poulsen
Lars Løkke Rasmussen
Inger Støjberg
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...