Madplan
Print
Print ugeplan
Print opskrifter
Her få du hjælp til at bruge madABC.dk og få de bedste madopskrifter
Se mere...
Mandag
Løgsuppe med bacon
En frisk og let suppe, der ikke behøver at koge så længe. Suppen indeholder masser af smag fra bacon og løvstikke og serveres med gedeoste-toast
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Tirsdag
Pariserbøf
En rigtig dansk klassiker, som stadig serveres på mange danske kroer. Du kan dog sagtens nyde den derhjemme, for tilberedningen er ganske enkel
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Onsdag
Pasta med laks og grønsager
En nem og hurtig hverdagsret. Sæt en gryde vand over til pastaen og kog den, så det passer med saucens tilberedningstid
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Torsdag
Løgtærte med oliven og ansjoser
Løg får en sødlig smag, jo længere tid de tilberedes. Til denne tærte er de stegt møre i honning, der fremhæver smagen
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Fredag
Karrykoteletter i fad
Krydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt kommes i et fad, og mens maden bliver klar, kan køkkenet ryddes op
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Lørdag
Fisk med tapenade og rissalat og citrontærter
Bag friske fiskefileter i ovnen med oliventapenade. Det er pærenemt og smager skønt. Tilbehøret er en rissalat. Slut af med en frisk dessert af bagte kager
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Søndag
Oksehaleragout
Halen ved vi alle, hvor sidder på dyret. Det er et benet stykke kød med masser af god smag. Retten langtidssteges i 3-4 timer, og bliver mørt og lækkert
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
✕
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Tina
Kan man tilberede det på en anden måde end i airfryer?
Anne
Er også lækkert med nye, små kogte pillekartofler. Min morfars hofret og han havde ingen forbindelse til Lolland kun nordsjælland
Herdis Brandstrup
Den opskrift er i min mors opskriftbog fra 40’erne under navnet dragonkager.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Bliver en dårlig præsident
Overrasker og bliver en succes
Klarer ikke opgaven
Lad os vente og se
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...