✕
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
- 2. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage, frokoster, påskebryg og måske branderter forude - vi skal spise god mad ...
Amagerkoteletter
Amagerkoteletter er nakkekoteletter braiseret med kål, løg og kartofler. Nyd retten med den lækre stegesky
Amerikansk burger
Nyd en god grillstegt burger med "det hele". Vi giver opskriften på en god hjemmerørt mayonnaise - en færdigkøbt mayonnaise kan også bruges
And med oliven og frugtsalat
De salte og let bitre oliven giver modspil til den fede and. Til dessert er der abemad med flødeskum, som er let at lave og et forfriskende punktum
Andebryst med appelsin og chili
Når Mortensaften falder på en mandag, er det nemmest at servere andebryst. Vi har twistet retten med appelsin og chili
Andebryst med græskar og rød karry
Prøv at spise and på en helt ny måde. Her har vi stegt andestykker sammen med græskar, broccoli og peberfrugt og krydret dem med en spicy thai karry
Andebryst med kål og æblemos med peberrod
Æble, kål og peberrod er en skøn kombination, og sammen med andebryst har du ingredienserne til en velsmagende middag
Andebryst med sommergrønt og klassisk, dansk frugtgrød
Når man elsker and, skal den ikke kun spises Mortens- og juleaften. På denne tid af året er det lækkert at servere and sammen med sommerens friske grønsager
Andelever med korn og svampe
Andelever smager mildt og godt og skal kun steges i ganske få minutter, så den stadig er rosa indeni. Her serveret med en slags risotto med korn og svampe
Andelår med æbler, løg og svesker
Steg andelårene i en stegepose, så saft og kraft bevares og saucen får en intens smag af and, æbler og æblemost. Klassisk med et twist
Andepaté og krydret appelsinkylling med mandler
December står for døren, og vi varmer op med opskrifter på vildandepaté og kylling stegt med appelsin og krydderier
Asiatisk kylling i karry
Asiatisk kylling smager fantastisk. Denne opskrift på asiatisk kylling er med friske grønsager, kokosmælk, ingefær
Asiatisk kødsauce med svinekød og ris
Giv millionbøffen et asiatisk twist med karry og soja, og kog risene med spændende krydderier
Asiatisk makrel med sojasauce og forårsgrønt
Makrel har en god og kraftig smag, og kan derfor bære, at blive krydret godt. Stegt med asiatisk krydret sojalage
Asiatisk suppe med rejer
En let suppe med rejer og masser af friske grønsager kan være lige nøjagtig det, du har brug for på en lun forsommerdag
Asiatiske kødboller med sesam
De små svinekødsboller bliver sprøde i ovnen, mens du laver de lynstegte grønsager. Nemmere bliver det ikke
Asparges og nye kartofler med hollandaise
Nyd de nye kartofler og asparges med en cremet sauce, smagt til med rygeost. Retten kan suppleres med et lille stykke stegt laks
Auberginer med kødsauce og tomatsalat
En god kødsauce tager lidt tid at lave, men det er arbejdet værd. Lav gerne en stor portion, så du kan lægge i fryseren til pizza, pasta og lasagne
Avocadopasta
Det enkle er ofte det bedste. Her er en af vinterens friske grønne pastaretter med få ingredienser. Klar på 15 minutter
Baconburger og cheeseburger
Saftige bøffer i boller med bacon eller ost mums! Og bollerne kan du også nemt bage selv
Baconkylling med salat og chokoladekage med jordbærpuré
Server en nem sommerret af kyllingebryster stegt i baconsvøb. Desserten er en lækker lagkage af mørke chokoladebunde lagt sammen med en hvid chokoladecreme
Bagt fisk med fennikelfrø og tomatsauce
Der er masser af smag i denne sunde fiskeret. Fisken serveres med en dejlig salat af spæde spinatblade og en krydret tomatsauce med basilikum og appelsin
Bagt fiskefars med sprødt kartoffellåg - igen er madABC klar
Lav en let og lækker sommerret, og servér bagt fisk med gode kartofler som låg ... Indrømmet, hjemmelavet fiskefars smager bedst og her er opskriften der du'r
Bagt græskar med røde kidney beans og kikærter, urter og yoghurt med grillet kylling
Bønner smager skønt, er fulde af næring og nemme at bruge maden. Her får du opskriften på en lækker ret med bønner og kikærter
Bagt kulmule med oliven og citroncreme
Til denne dejlige fiskeret kan du også bruge torsk, kuller og hvilling
Bagt laks med hollandaise og rødbedesalat med ostekiks
Laks med cremet hollandaisesauce er en ægte klassiker. Desserten / efterretten er en vegetarisk rødbedesalat med ost og hjemmebagte kiks
Bagt laks med ærter
Server ærter til laksen på to måder: En lækker blød ærtecreme og dampede, sprøde sukkerærter
Bagt makrel med blomkålsris
Bagt makrel er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få selskab af sådan en gang frisk blomkål som ris med tomatsauce
Bagte chili beans med majs, rodfrugter, tacos og cheddarost
Der indgår chili – dem kan du med fordel variere eller erstatte med rød og grøn peber – prøv dig frem og find din egen favorit!
Bagte kartofler med bøfsalat
Bagte kartofler er en af de nemmeste måder at spise den elskede knold på, for de skal hverken skrælles eller pilles. Lav en smagfuld bøfsalat til
Bagte kartofler med rejer og salat
Bag nogle store kartofler, og server dem med en god, hjemmelavet dressing og en frisk salat med rejer
BBQ-stegeben og luksus rødgrød
Det er hyggeligt og uformelt at spise disse stegeben med fingrene, og med rødgrød til dessert er sommerstemningen hjemme
Benløse fugle med parmaskinke og rodfrugtmos
Disse benløse fugle hår fået et lille italiensk twist med parmaskinke, ag saucen er smagt til med balsamico. Server med en mos af rodfrugter
Biksemad med bacon, spejlæg og tomatsauce
En god gang biksemad er ikke til at stå for. Sæt gerne to pander i spil, for det her er en dejlig stor portion.
Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift
Vi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de oplagt at bruge her - se lige opskriften, den er superlet
Blomkål Polonaise
Brødet til denne ret må gerne være nogle dage gammelt. Æg- og brødblandingen kan også bruges som topping til friskdampede asparges eller skorzonerrødder
Blomkålsgratin med blomkålssalat
Blomkålsgratin er måske lidt gammeldags, men når den endelig finder vej til middagsbordet, er den ikke til at stå for. I denne moderne udgave er den i ...
Blomkålssuppe med rejer og bruschetta
En fløjlsblød suppe, som også smager dejlig iskold på en varm sommerdag
Blomkålssuppe med soltørrede tomater og sprød skinke
Nyd en enkel suppe med masser af smag og fylde. Der skal ganske få soltørrede tomater til at give suppen den gode umami-smag
Boller i karry
Mange børns livret - prøv at anrette små skåle med forskellige toppings: kokosmel, rosiner, bananstykker, peanuts, chutney, chilisauce og gør dagen til en fest
Boller i karry med et rødt twist
Vi har givet den klassiske livret farverigt grønsagsfyld i både sauce og ris
Boller i karry med grønt
Boller i karry kan varieres på utallige måder. En moderne version indeholder grønsager til at give friskhed og sprødhed
Boller i karry med sprøde æbleterninger
Boller i karry er livret for mange. Vi har vendt friske, sprøde æbleterninger i saucen umiddelbart før servering. Nøj - det' for børn
Bondesuppe med rodfrugter
En nem og fyldig suppe, som kan varieres efter indholdet i køleskabet. Brug de grønsager du har, det behøver ikke at være rodfrugter
Braiserede andelår med rispilaf
En god simreret med andelår serveret med en krydret risblanding med tranebær
Brunkål med kålpølse
Kålpølser indeholder slet ikke kål, men navnet kommer af, at man skulle have ekstra gode pølser til julens Krøstekål eller grønlangkål
Bruschetta med paprikamørbrad og avocadosalat
Anret kød og salat på store skiver brød til et måltid eller på små hapsere som en forret eller snack
Bruschetta-fest
Bruschetta er italienernes svar på smørrebrød. Små ristede skiver brød med smagfuldt fyld på toppen er en skøn forret eller appetizer - med fire slags
Brændende kærlighed 3
Lækkert med bacon. Bacon har en særlig plads i det traditionelle danske køkken, Her giver vi opskriften på en gammel kending
Brændende kærlighed med champignon
Brændende kærlighed er en klassisk dansk ret. Den består traditionelt af kartoffelmos, stegte bacontern og løg stegt i baconfedtet
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
1
2
3
4
5
6
7
...