Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Påske
1
2
3
4
- 1. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage, frokoster, påskebryg og måske venter branderten forude se opskrifter her
- 2. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage, frokoster, påskebryg og måske branderter forude - vi skal spise god mad ...
- Langfredag
En opskrift på Søtunge Special med tilbehør af små kogte kartofler. Fiskene koges i en lækker sauce og serveres med grøntsager og persille. En lækker og let ret til middag. Æblepie med abrikoser som dessert kan afslutte måltidet perfekt.
- Skærtorsdag
Opskrift på tomatgratinerede koteletter med råstegte kartofler og grøn salat med banan. Til dessert er der hvid chokolademousse med kandiserede violer og mandelsmåkager.
And med kartofler og linser
Andesteg med øl og linser. Lækker og fyldig ret med andelår, løg, kartofler, linser og øl. Perfekt til en hyggelig aftenmiddag.
Andelår med kartofler og linser
Andelår i øl med kartofler og linser. En lækker og fyldig ret med mørt kød, sprøde kartofler og sunde linser i en smagfuld ølsauce. Perfekt til en hyggelig aften derhjemme.
Appelsin - mandelkage (uden mel)
Denne særdeles velsmagende skærekage følger en opskrift, der kan føres tilbage til 14-hundredetallet. Kagen blev bagt af spanske jøder i forbindelse med Pessach
Appelsin birkes muffins - lav fedt %
En opskrift på lækre appelsinmuffins med blå birkes og Cheasy A38. Let og luftig dej med en frisk smag. Perfekt til brunch eller påskebordet. Fedtfattige og nemme at lave.
Appelsin-Mandelkage
En lækker appelsinkage lavet med appelsinmasse, æg, mandler og flormelis. Kan serveres med chokoladeglasur og flødeskum. Perfekt til dessert eller som en lækker kage til kaffe og te. Kan også fryses ned.
Aromatiske anisgulerødder
Opskrift på gyldne krydrede gulerødder med anis, fennikelfrø og ingefær. Gulerødderne bliver møre og saftige, med en let smag af lakrids. Lagen kan bruges som suppefond. Perfekt som tilbehør eller i en salat.
Asparges med mimoseæg
En lækker opskrift på asparges med hårdkogte æg og krydderurter. Asparges koges kort og anrettes med olivenolie, æg, og diverse krydderurter. Serveres med ristet brød.
Babka fra Polen
Babka er dessert, der opridenligt stammer fra Polen. Retten er en mellemting mellem kage og sødt brød, og bliver ofte bagt til påske.
Brødhjul med spændende indhold
Opskrift på lækre osteringe med havregryn, soltørrede tomater og pinjekerner. Dejen hæver i 1 time og bages derefter i 20 minutter ved 200 grader. Perfekte som en lækker snack eller tilbehør.
Butterdejspakker med kylling og æg
En lækker opskrift på kylling i butterdejspakker fyldt med champignon, persille og æg. Perfekt til både frokost og aftensmad. Kan serveres varme eller kolde.
Chokolade til chokoladeæg - Påskeæggeskal
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Chokolade æg
En opskrift på hjemmelavede chokoladeæg lavet af smeltet mørk chokolade og piskefløde. Formes til æg og drysses med kakao. Serveres køligt.
Chokoladeæg, bagte
En sød påskegave - og man kan også spise dem selv. Til 18 stykker ...
Citroner med tunsalat
Citronerne er fyldt med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker forret
Citronsouffle
En frisk og lækker citronsoufflé med en let og luftig konsistens. Perfekt som dessert eller til kaffen. Serveres med flødeskum og pyntes med flormelis og citronskal.
Citronstegt langtidsstegt lammekølle
Lækker opskrift på langtidsstegt lammekølle med rosmarin og citron. Perfekt til en festlig middag!
Cognacæg
Opskrift på påskeæg lavet af marcipan og chokolade. Form marcipanen til æg, dyp dem i mørk chokolade og dekorer med lys og hvid chokolade. Smagen afrundes med en smule cognac.
Colomba - Italiensk påskekage
En opskrift på en lækker hvededue med mandler, appelsin og sukker. Dej hæves og bages i ovnen til en smagfuld og sød kage.
Coloured eggs
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Corn cakes
Opskrift på pandekager med majsmel, hvedemel, sukker, æg, letmælk og majsolie. Dejen laves og steges på panden i små cirkler, serveres lune til snacks eller salater.
Djævleæg
En opskrift på cremefyldte æg med dijonsennep, yoghurt, persille og sherrytomater. Perfekt som forret eller fingersnack. Server med salat og rugbrød.
Easter - still Winter
Denne opskrift indeholder traditionelle danske retter som påskelam og fyldt kål. Perfekt til de kolde vintermåneder før påsken.
Engelske påskeboller
En opskrift på rosinsnegle med hvedemel, farin, kanel, muskatnød, sukat, rosiner, smør, mælk, gær og æg. Dejen hæves og formes til boller før bagning ved 190-200ºC i et kvarter. Lad dem køle af før servering.
Farfalle med artiskokker
En lækker opskrift på pasta med magert flæsk, artiskokker og citronsaft. Nem og velsmagende ret med masser af smag. Server straks med friskrevet parmasan.
Farsterrin med aubergine
Opskrift på auberginebåd med svine-kalvefars, bagte tomater og ristet fennikel. Aubergineskiver pensles og formes om farsen, bages i ovn. Tomater bages og fennikel ristes, serveres med cremefraiche.
Farvede æg - en ukrainsk påsketradition
En opskrift på farvede æg, hvor skaller af løg koges med æggene i vand for at give dem en farvet nuance. Serveres med Kulitj og Pashka.
Farverig sild
Opskrift på marineret sildesalat med grønsager, æg og krydderurter. Mayonnaise dressing med kefir, sennep og karry. Serveres lagvis i en skål.
Fiskelagkage - 27 fedt %
En lækker pandekage lagkage med tun, rejer, grøntsager og friskost. Perfekt til brunch og frokostbordet. Serveres kold og pyntes med kaviar.
Flettet fuldkornsbrød
Opskrift på hjemmebagt fuldkornsfletbrød med en sprød skorpe og saftigt indre. Dejen hæver lunt, formes til fletbrød og bages i ovnen. Server med smør og en skive ost.
Flødegedeost
En cremet osteterrin lavet med gedeost, flødeost, purløg og peberfrugt. Perfekt som forret eller til ostebordet. Skal sætte sig i køleskabet i 24 timer før servering.
Foreller med æg
En opskrift på foreller med kaviar og æg. Forellerne koges i vand med citron, salt og peber, serveres med æg, citronskiver, dild og kaviar. Serveres afkølet med dressing og brød.
Forårs lammeryg
Lammeryg med grøntsager: Lækker opskrift med lammeryg, franske bønner, asparges, gulerødder, ærter, kartofler, tomater og selleri. Enkel og velsmagende.
Forårskage som i Napoli
En lækker ricottatærte med spelt og kandiseret appelsin, bagt i sprød tærtedej. Serveres afkølet og drysset med flormelis. En skøn dessert til enhver lejlighed.
Frugtæg
En opskrift på lækre chokoladeæg lavet af smuttede mandler, dadler, figner og soltørrede tranebær, blandet med honning og citronsaft. Dyp dem i smeltet chokolade og pynt med kokos eller hakkede mandler. Perfekt som påskegodter eller en sød snack.
Fyldte æg med rejer og karry
Rør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte æggehvider. En lille lækkerbisken til forret eller på frokostbordet
Gammeldags sildesalat
En lækker opskrift på marineret sildesalat med kartofler, rødbede, løg, æbler, kød og krydderier. Serveres med hårdkogte æg og purløg.
Glaserede skalotter
Opskrift på glaserede skalotteløg med påskebryg. Skalotteløg brunes med smør og sukker, timian tilsættes, og det hele koges ind i påskebryg. Serveres med smør og krydderier.
Gravad mørbrad
Serveres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt karse eller purløg. Kan også serveres med salat, majs og ærter
Græsk Påskebrød
En opskrift på rundt brød med kærnemælk, gær og æg. Dejen hæver og bages i ovnen, og æggene bruges til pynt.
Græsk påskelam
Her er opskriften på traditionel græsk påskelam med fyld af ris og indmad, serveret med græsk salat. En festlig og velsmagende ret, perfekt til påskefrokosten.
Græske påskekager - Koulourakia
Lækre cognac cookies med sesamfrø. Nemme at lave og perfekte til en snack. Gem dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur eller frys dem ned. Server med en kop kaffe eller te.
Grøntsuppe - Marie's
En klassisk opskrift på grøn grøn suppe med landkylling og 7 forskellige slags grønt. En traditionel ret, perfekt til påske/pinse. Server med groft brød.
Gyldne påskesild
Opskrift på rullede spegesild med lys kaviar, gulerødder, syltede agurk og oliven. Serveres i fad med purløg.
Gærvafler fra Fyn
Opskrift på Gærvafler fra før 1900. Sød dej med kardemomme og smør, hævet og bagt sprøde i vaffeljernet. Traditionel delikatesse til påskepigegilde.
Hakkebøf
Falder bøffen fra hinanden eller koger den på panden, er der noget galt. Se, hvordan du skal stege hakkebøffen, så den bliver sprød på overfladen og saftig indeni
Hard-boiled eggs in mustard sauce
Hard-boiled eggs in mustard sauce is a traditional Danish dish with a flavorful twist. The creamy sauce is seasoned with fish mustard and served over eggs, perfect for Easter or any time of year. Serve with rye bread for a delicious meal.
1
2
3
4
1
2
3
4
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
JETTE MORTENSEN
Jeg er 79 år. Har boet i Canada siden 1974. Elsker at lave mad. Holder meget af gamle Danske opskrifter. De vækker dejlige minder....
madABC.dk
Thai-bouillon kan bestå af: Fjerkræ, (vand, kød, ben, salt), rejer, citrongræs, grønsager (ingefær, løg, selleri, gulerod,...
Kristian Anhøj
Hvad kan jeg bruge i stedet for thai-bouillon ? Er det okse- eller grøntsags-bouillon.
else rasmussen
Jeg kan ikke finde friske figner...hvad kan jeg gøre i stedet?
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
madABC.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...