Logo

Bailey sauce - tilbehør til vaniljeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvorfor spise chokolade sauce til is, når man kan lave sin egen hjemmelavede Bailey sauce? Den er nem og lave og smager dejligt, og hvis der er en rest kan man fryse den ned og spise den som isdessert

 

¼ l. piskefløde
2 spsk sukker
3 pasteuriserede æg
Bailey efter egen smag
 
De pasteuriserede æg piskes luftige sammen med sukkeret i en skål.
Fløden piskes stiv i en skål for sig og vendes i æggemassen.
Bailey tilsættes i mængde efter egen smag.
Serveres umiddelbart efter tilberedning.
 
Tips: Det er bedst at det er mærket "Bailey" da andre mærker har tendenser til at være mere "sprittet" i smagen.
Hvis der er en rest tilbage, kan det glimrende fryses til en meget lækker isdessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her