Logo

Abrikossauce med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede


12 abrikoser
2 dl hvidvin
2 dl kyllingefond
2 tsk majsstivelse
Vand
salt og peber
En anelse sukker
2 cm ingefærknold

Kom abrikoserne i hvidvinen og lad dem trække lidt.
Skræl imens ingefæren og skær den i meget tynde strimler.

Tag abrikoserne op af hvidvinen og læg dem til side.
Hæld hvidvinen i en kasserolle sammen med kyllingefonden og den strimlede ingefærknold.

Lad det koge ind til ca. halvdelen af væden er fordampet.

Dvs. at det skal koge i ca. 15 minutter.
Fisk så ingefærstrimlerne op af saucen og kassér dem.
Kog abrikoserne i saucen, til de er møre.

Tag 4 eller 8 af de 12 abrikoser op og gem dem.

Kom resten i en blender og blend det til en fuldstændig ensartet sauce.

Jævn saucen med majsstivelsen udrørt i lidt vand.

Tilsæt ikke det hele på en gang, men justér selv konsistensen, som den ønskes.
Smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Kom de gemte hele abrikoser ned i saucen og servér den varm.

Kyllingefond: Kog fjerkræbenene sammen med grønsager dækket af vand i ca. ½ time. Skum jævnligt af. En del af væden fordamper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her