Logo

Aïoli - hvidløgsmayonnaise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
1 spsk eddike
½ tsk salt
Peber
½ l olivenolie (ca.)
11 hvidløgsfed (10-12)
 
Rør æggeblommer, vinaigre, salt og peber sammen.
Det er lettest at blande det jævnt i en rundbundet skål.
Hæld forsigtigt olien i, først dråbevis og derefter i en tynd stråle,
mens du rører.
Lad det tage sin tid. du kan også bruge foodprocessor eller mixer.
Pres til sidst hvidløget og bland det i mayonnaisen.
Lav helst hvidløgsmayonnaisen dagen i forvejen, så hvidløgssmagen når at
"sætte" sig.
Alle ingredienserne skal have samme temperatur, når de røres sammen.
Skiller mayonnaisen alligevel, kan den reddes ved at blive rørt op med en
ny æggeblomme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her