Server friskristede hveder med lækre toppings som et let aftensmåltid eller en snack. Det var godt at du stadig har "Varme hveder" tilovers - nu kan du bruge dem
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet.
#
Rejer:
50-75 g friskpillede
rejer (eller frosne, optøede)
3 spsk syrnet fløde
eller cremefraiche
dild og purløg
(fintsnittet) salt og peber
Rullepølse:
2-4 skiver
rullepølse
50 g spidskål
(fintsnittet)
½ rødløg
(fintsnittet)
1 tsk dijonsennep
1 spsk æbleeddike
1 spsk olie
Ost:
2-4 skiver moden ost
50 g hasselnødder
2 spsk honning
2 spsk vand
*
REJER I GRØNT: Rør
syrnet fløde eller cremefraiche sammen med krydderurter, salt og peber og vend
rejerne i.
RULLEPØLSE OG
KÅLSALAT: Pisk sennep sammen med eddike og olie og vend kål og løg i.
Smag til med salt og
peber og anret med rullepølse.
OST OG NØDDER: Rist
nødderne et par min. på en tør pande og gnid huden af dem i et rent
viskestykke.
Rist dem igen et par
min. på panden og tilsæt honning og vand.
Kog det igennem 3-5
min. og hæld det i en skål til afkøling.
Anret ost med
honningnødder.
Se flere dejlig opskrifter på varme hveder:
Varme
hveder
Varme hveder i flere variationer
Varme hveder i mikroovn
Varme hveder Sørens
Hveder, Bagermester Froms opskrift
Hvedeknopper - hveder
Grove
hveder
Klassiske hvedeknopper