Logo

Appelsin-fromage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
2 tsk reven usprøjtet appelsinskal
2 dl friskpresset appelsinsaft
3 spsk friskpresset citronsaft
3 dl piskefløde
75 g orangechokolade hakket
 
Udblød husblasen i koldt vand i 10 min.
Smelt husblasen i det vand der følger med i mikroovn eller vandbad.
Rør herefter citron- og appelsinsaft i husblasen.
Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er cremet.
Rør appelsinskal og chokolade i og rør sammen med husblas-blandingen.
Lad det stå i ca. 20 min på køkkenbordet til det begynder at samle sig.
Pisk fløden til skum og vend det i.
Fordel fromagen i portionsglas eller i en skål.
 
Tips: lav evt. hjerter af chokolade til at pynte med:
smelt 75 g chokolade med 1 spsk fløde 9% i mokroovn eller over vandbad.
Fordel det på bagepapir i et ¼ cm. tykt lag.
Når det er stivnet trykker man 6 hjerter ud med en hjerteform.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her