4 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
2 tsk reven usprøjtet appelsinskal
2 dl friskpresset appelsinsaft
3 spsk friskpresset citronsaft
3 dl piskefløde
75 g orangechokolade hakket
Udblød husblasen i koldt vand i 10 min.
Smelt husblasen i det vand der følger med i mikroovn eller vandbad.
Rør herefter citron- og appelsinsaft i husblasen.
Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er cremet.
Rør appelsinskal og chokolade i og rør sammen med husblas-blandingen.
Lad det stå i ca. 20 min på køkkenbordet til det begynder at samle sig.
Pisk fløden til skum og vend det i.
Fordel fromagen i portionsglas eller i en skål.
Tips: lav evt. hjerter af chokolade til at pynte med:
smelt 75 g chokolade med 1 spsk fløde 9% i mokroovn eller over vandbad.
Fordel det på bagepapir i et ¼ cm. tykt lag.
Når det er stivnet trykker man 6 hjerter ud med en hjerteform.