Logo

Tarteletter med fisk i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med fisk i tomat

 

Vi giver her en opskrift på hjemmebagte tarteletter - er du i bekneb for tid, kan du sagtens bruge nogle færdigkøbte.

Arbejdstid: 45 min. Hviletid: ca. 1 time. Bagetid: ca. 15 min. 4 personer

 

# Ingredienser til Tarteletter med fisk i tomat:

Tarteletter ca. 10 stk.:

200 g hvedemel

100 g koldt smør

1 æg

 

Fyld til 8 tarteletter:

500 g fast hvid fisk, fx havtaske

salt og peber

4 dl tyk tomatsauce

1 grøn chili

frisk basilikum

*

Sådan laves Tarteletter med fisk i tomat:

Dej: Smuldr mel med små stykker koldt smør, så det ligner revet ost.

Saml dejen med sammenpisket æg.

Tilsæt evt. 1-3 spsk koldt vand, hvis dejen virker for tør.

Pak dejen i en madplastikpose og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

 

Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord.

Udstik i cirkler på størrelse med en kagetallerken, så den passer i en tartelet- eller muffinform. Læg dejen i formene og prik bundene med en gaffel.

Sæt dem i køleskab i ca. 15 min.

Sæt evt. en ekstra form oven i dejen i formene, så den ikke hæver.

Bag tarteletterne i ca. 15 min. ved 200 °C.

 

Fyld: Skær fisken i 2-3 cm lange strimler og krydr dem med salt og peber.

Kog tomatsaucen med finthakket chili.

Varm fisken i saucen i ca. 5 min., til den er gennemvarm.

Fyld tomatsauce og fisk i lune tarteletter.

Drys med basilikumblade og server straks.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her