Logo

Firebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Firebrød


Lækre brød der brækkes fra hinanden »i krydset« og serveres med smør, der smøres på undersiden.

Prøv dem, de er dejlig vanedannende.

 

# Ingredienser til 20 stk:

100 g blødt smør

60 g sukker (¾ dl)

1 æg

2 dl ylette naturel

325 g hvedemel (5½ dl)

3 tsk bagepulver

Pensling: sammenpisket æg.

*

 

Rør smør og sukker godt og rør ægget i.

Bland derefter ylette, mel og bagepulver i.

Del dejen i 5 stykker, der rulles flade til en diameter på 15 cm.

Skær et kryds i hver, halvt igennem dejen.

Pensl med sammenpisket æg.

Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne, ca. 10 min. ved 200 °C.

 

De brækkes fra hinanden »i krydset« og serveres med smør, der smøres på undersiden.

Server dem til te eller kaffe.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her