Server retten som en selvstændig vegetarret med lidt ost og oliven og masser of godt brød. Det er også et lækkert tilbehør til kød eller fisk i stedet for kartofler
2 løg
2 porrer
500 g grønkål
500 g hvidkål
2 glaskål
500 g kålrabi
Saft af 1 citron
3 spsk, ekstra jomfruolivenolie
Frisk timian, salt, hvid peber
Smør et ovnfast fad med lidt olivenolie.
Skær løgene i både og porrerne i grove stykker
Snit hvidkål og grønkål groft.
Skær glaskålene i tynde både og hak bladene fra glaskålene groft
Krydr løg, porre, hvidkål, grønkål og glaskål med citronsaft, timian, salt og peber
Skræl kålrabien og skær den i papirstynde skiver, brug eventuelt et mandolinjern eller "skiven" til en foodprocessor.
Læg alle grønsager undtagen kålrabi i fadet og lavet låg med kålrabiskiverne over de andre grønsager.
Pensl med olivenolie og drys med lidt salt.
Stil fadet i ovnen ved 160° i ca, 1 ½ time.
Kålrabien må gerne få lidt mørke kanter