Logo

Marineret kyllingefilet med ris vendt med rucola og brøndkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret kyllingefilet med ris vendt med rucola og brøndkarse

 

1 bakke færdigmarinerede kyllingefileter

ca. 180 g basmatiris

1 bdt rucolasalat

frisk brøndkarse

½ spsk sesamolie

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Varm lidt olie på en pande, og steg kyllingefileterne 3-4 minutter på hver side.

Vend dem undervejs.

Kog risene elter anvisning, og lad dem køle al 5 minutter.

Krydr med salt og peber.

Vend med rucola, brøndkarse og sesamolie.

Server til kyllingefileterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her