Logo

Fyldte urtesnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lasagneplader kan man også fylde, rulle, skære i stykker og bruge til alt muligt, hvor man normalt anvender hjemmelavet pasta, fx:

100 g baconterninger
1 hakket løg
600 g hakket surkål
kommen
12 lasagneplader
hakket persille
5-6 spsk cremefraiche
salt og peber
¼ l bouillon

Baconterninger og løg steges.
Surkål og kommen tilsættes.
Lad det stege i fem minutter.
12 lasagneplader forkoges i 5 minutter.
Lad dem dryppe af på et rent viskestykke på køkkenbordet.
Bland surkålen med hakket persille og cremefraiche, krydr med salt og peber.
Fordel massen på lasagnepladerne, og rul pladerne sammen, halver dem på tværs.
Læg dem lodret ved siden af hinanden i en gryde, hæld ¼ l bouillon over.
Lad dem stå tildækket i ovnen og bage 30 minutter (200° / varmluft 180°).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her