Lasagneplader kan man også fylde, rulle, skære i stykker og bruge til alt muligt, hvor man normalt anvender hjemmelavet pasta, fx:
100 g baconterninger
1 hakket løg
600 g hakket surkål
kommen
12 lasagneplader
hakket persille
5-6 spsk cremefraiche
salt og peber
¼ l bouillon
Baconterninger og løg steges.
Surkål og kommen tilsættes.
Lad det stege i fem minutter.
12 lasagneplader forkoges i 5 minutter.
Lad dem dryppe af på et rent viskestykke på køkkenbordet.
Bland surkålen med hakket persille og cremefraiche, krydr med salt og peber.
Fordel massen på lasagnepladerne, og rul pladerne sammen, halver dem på tværs.
Læg dem lodret ved siden af hinanden i en gryde, hæld ¼ l bouillon over.
Lad dem stå tildækket i ovnen og bage 30 minutter (200° / varmluft 180°).