Logo

Forloren skildpadde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalvehoved/kalvebov
3-4 gulerødder
1 selleri
2 løg
fiskeboller
små frikadeller

Sauce:
1 gulerod
1 selleri
1 løg
laurbærblade
timian
hele, sorte peberkorn
tomatpuré
en håndfuld hvedemel
cognac
sherry

Kødet koges sammen med gulerødder, selleri og løg i knap 2 timer.
Sauce:
Gulerod, selleri og løg svitses. Laurbærblade, timian, hele peberkorn og tomatpuré tilsættes.
En håndfuld hvedemel tilsættes.
Koger stille og roligt i et par timer.
Saucen sigtes og blandes med kødet, små frikadeller og fiskeboller.
Smages til med cognac og sherry.
Pyntes med smilende æg kogt i 6 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (81 stemmer)
Siden er blevet set 2.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1415806-12-2024 19:39:46 JETTE MORTENSEN
Jeg er 79 år. Har boet i Canada siden 1974. Elsker at lave mad. Holder meget af gamle Danske opskrifter. De vækker dejlige minder. Så I dag kom forlorn skildpadde på ønske programmet. Jeg glæder mig til at prøve din opskrift.😋🥰 tak.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her