Her
er en velsmagende og enkel ovnret. Server retten direkte fra fadet med en
blandet salat og kogte ris eller pasta til.
4 personer.
Arbejdstid: 35 min. Stege-/ovntid: ca. 45 min.
#
750
g kyllingefilet uden skind
Marinade:
3 spsk
olie
2 spsk
ketchup
2 tsk
citronsaft
2 spsk
brun farin
1-2
spsk sojasauce
salt
og friskkværnet peber
Grønsager:
2
løg
3
peberfrugter i flere farver
500
g champignon
2 spsk
olie eller 25 g smør
Tilbehør:
kogte
ris
salat,
tomat og agurk
*
Skær
kyllingekødet i strimler, og læg dem i et ovnfast fad.
Pisk
marinaden sammen, og vend den med kødet i fadet.
Rens
løg, peberfrugter og champignon, og skær dem i skiver.
Steg
grønsagerne på en varm pande med olie i et par min.
Krydr
med salt og peber, og hæld dem over kødet i fadet.
Sæt
det i ovnen ved 200 °C i ca. 40 min.
Server
retten direkte fra fadet med kogte ris og en blandet grøn salat
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin