Denne ret er hurtigt lavet og let i det, og den egner sig godt som frokostret eller forret.
Et stykke ingefær svarende til en valnød
2 spsk sherry eller sake
1 tsk sojasauce
400 g filet af torsk, skrubbe eller anden hvid fisk
4 stk bagepapir
2 små løg i tynde ringe
2 peberfrugter i tynde ringe, fx grønne
1 stor gulerod i tynde skiver
Riv ingefæren fint og pres væden fra den ned i en skål, kasser trævlerne.
Bland ingefærsaften med sherry/sake, sojasauce og lidt salt og peber.
Del fisken i fire og vend den i marinaden.
Lad det trække 10 min., eller til grønsagerne er gjort i stand.
Tænd ovnen på 170°C.
Læg et stykke fisk på hvert stykke bagepapir og fordel grønsagerne over fisken.
Hæld overskydende marinade over og drys med lidt ekstra salt og peber.
Luk bagepapiret tæt om fisk og grønsager og bag det i ovnen 15 min.
Grønsager pr. person: ca. 125 g