Logo

Fishnuggets med sur/sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hellefisk eller anden lys fisk
salt
peber
hvedemel
æg
rasp
2 dl olie til stegning
2 dl barbecuesauce
½ dl ketchup
2 spsk vineddike
400 g små nye kartofler
25 g smør
Evt. lidt salat til pynt

Kartoflerne koges og pilles. Fisken skæres i stykker á ca. 1x1 cm. Paneres i hvedemel, æg og rasp. Barbecuesaucen varmes op sammen med ketchup og eddike. Smages til med salt, peber og evt. lidt honning. Fisketernene steges gyldne i den varme olie til stykkerne er gyldne på alle sider. Kartoflerne varmes i lidt smør inden servering sammen med sauce og fisk.

I Fastfood udgave bruges burgerboller i stedet for kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her