Logo

Krebinetter med stuvet majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krebinetter med stuvet majs

Krebinetter med stuvet majs

500 g hakket svinekød

1 æg

rasp

smør eller margarine

salt og peber

1 dl fløde

Tilbehør: brasede kartofler, stuvet majs

*

Form kødet til 4 krebinetter og vend dem først i sammenpisket æg og derpå i rasp.

Lad dem ligge i 10 minutter.

Brun dem hurtigt på begge sider og drys med salt og peber.

Dæmp varmen noget og steg krebinetterne 3-4 minutter på hver side.

Tag dem op på opvarmet fad og kog panden af med 1 dl vand og fløde.

Server skyen samt brasede kartofler og stuvet majs til.

Stuvet majs

2 ds majs
3 dl piskefløde
6 forårsløg
salt og peber
*

Majsene koges op med piskefløde til stuvningen er tyknet, ca. 10 minutter.

De sidste tre minutter tilsættes rensede og flækkede forårsløg, og der krydres med salt og peber.

Stuvningen kan evt. smages til med finthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her