Disse nemme feta- og
citron filo fingre er overhældt med honning og udgør den perfekte festmad.
20 min forberedelse. 15
min kogetid. 24 fingre
# Ingredienser
200 g feta
12 plader filodej
2 spsk fintrevet
citronskal
2 spsk fintrevet mynte
plus ekstra kviste til servering
2 tsk sorte sesamfrø
honning, at dryppe
citronbåde, til
servering
* Tilberedning
Indstil airfryeren til
200/180 °C.
Beklæd 2 bageplader
med bagepapir.
Skær fetaen på kryds
og tværs i otte 1 cm tykke stykker.
Skær hver skive i
tredjedele.
Læg 3 ark filo på en
arbejdsflade og spray hver med olie.
Dæk de resterende
filoark med et rent viskestykke og
derefter et fugtigt
viskestykke (dette forhindrer filoen i at tørre ud).
Skær hvert ark i halve
på tværs, og fold derefter hvert stykke i to på tværs.
Spray med olie.
Læg et stykke feta på
langs hen over den ene korte ende af et stykke filo.
Drys med lidt
citronskal og mynte.
Fold enden over, fold
derefter siderne ind og rul for at omslutte.
Placer med lukningen
nedad på en forberedt bakke og sprøjt med olie.
Gentag med de
resterende filostykker og plader, feta, citronskal og
mynte for at lave 24
ruller. Drys med sesamfrø.
Bages i 12 min eller
indtil de er gyldne.
Stil til side til
afkøling en anelse, før de overføres til et serveringsfad.
Dryp let med honning
og drys med myntekviste. Server med citronbåde.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------