Disse sprøde panko panerede
bidder af fetaost serveres med en krydret BBQ sauce og er perfekte til dine
kødfri mandage eller når du bare er lidt sulten.
15 min forberedelse. 6
min kogetid. 18 bidder
# Ingredienser
1 spsk almindeligt
hvedemel
1 tsk løgpulver
1 tsk tørrede
chiliflager
1 æg
¼ kop panko rasp
¼ kop sesamfrø
180 g feta ost, skåret
i 2 cm tern
Finhakket frisk
purløg, til servering
Barbecuesauce:
¼ kop barbecue sauce
1½ tsk æblecidereddike
½ tsk tørrede
chiliflager
* Tilberedning
Kom mel, løgpulver og
chiliflager i en skål. Tilsæt peber.
Pisk æg i en separat
skål.
Kom rasp og sesamfrø i
en skål.
Arbejd i partier, smid
feta i melblandingen.
Dyp i æg, og smid
derefter i raspblandingen for at dække.
Læg på en tallerken.
Indstil airfryer til
180 °C.
Læg feta-terninger i
et enkelt lag i airfryerkurven.
Kog i 6 min eller
indtil de er gyldne.
I mellemtiden laves
barbecuesaucen: kom alle ingredienser i en skål.
Drys feta med purløg.
Server med sauce.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------