Logo

Hjemmebagte pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

25 g gær
1½ dl vand
1½ dl mælk
½ tsk sukker
½ tsk groft salt
150 g grahamsmel (ca. 2½ dl)
275 g hvedemel (ca. 4½ dl)

* Tilberedning

Rør gæren ud i lunkent vand og mælk (lille fingervarmt). 
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). 
Slå dejen godt sammen. 
Dæk den med et låg eller alufolie og stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time. 
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. 
Tilsæt evt. resten af melet. 
Del dejen i 10 stykker og form dem til boller. 
Rul bollerne flade (ca. 12 cm i diameter). 
Lad dem efterhæve på bagepapir eller smurt bageplade i ca. 10 min. 
Bag pitabrødene midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (14 stemmer)
Siden er blevet set 2.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her