Logo

Hjemmebagte vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmebagte vafler

 

Er dit vaffeljern teflonbelagt, behøver du ingen fedtstof til at stege i, men har du et gammeldag vaffeljern, må du beregne lidt smør til stegningen. Servér de nybagte vafler med jordbærsyltetøj og flødeskum.


#

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk sukker
lidt salt
1 dl olie
5 dl mælk
2 dl vand
*

 
Det hele blandes, og piskes til en flydende vaffeldej.
Lad den stå og hvile i ca. 30 min, og den er klar til bagning i vaffeljern.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
74111-01-2011 12:37:52 Laura
Hej (: Jeg syntes altså det er lidt underligt at der skal olie i, for det kommer til at smage mærkeligt. Hvis det er for at ''fugtige'' dejen, kan man bare tage lidt smeltet smør ned i. Det kommer til at smage 100 % bedre ;)

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her