Logo

Sorbet på agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store agurker
2 spsk sukker
2-3 spsk gin
2 æggehvider
citronsaft

Agurkerne skrælles, skæres igennem på langs og kernerne fjernes. De kommes i blenderen og pureres, hvorefter der tilsættes sukker, gin og æggehvider. Der blendes endnu et par minutter, massen skal være helt fin.
Massen hældes op i en skål og stilles i frysenren. Under indfrysningen skal skålen tages ud nogle gange, hvor sorbeten piskes grundigt igennem.
Samtidig sættes nogle høje glas i køleskabet. Når sorbeten skal serveres, kommes den i de kolde glas, lidt citronsaft dryppes over og skal der pyntes, så klæder nogle citronmelisseblade retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her