Logo

Porretærte med skinke 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Som selvstændig ret eller som tilbehør. Er også god kold.

 

# Ingredienser

150 g kogte pastaskruer

150 g skinke i tern (kan udelades)

3-4 porrer snittede og kogt i 5 min.

3 hele æg

2,5 dl fløde

revet ost

salt og peber

 

* Tilberedning

Den kogte pasta lægges i et smurt tærtefad

Porrer og skinke lægges over

Æg, fløde, salt og peber piskes sammen med en gaffel og hældes over.

Til sidst drysses et lag revet ost på.

Bages ved 200 °C i  ca. 45 min.

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her