Logo

Provencalsk Tian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 mellemstore courgetter el. squash
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 par finthakket basilikumblade
1 spsk hakket persille
250 g kogte ris
1 dl fløde el. 1 dl mælk + æg Kun æg hvis der bruges mælk
150 g reven ost

* Tilberedning 
Courgetterne rives groft og saltes let, efter 5 min presses vandet ud gennem et klæde.
Løget hakkes og gyldnes i olie sammen med courgetterne, resten tilsættes.
Når blandingen er varmet godt igennem kommes den i et ovnfast fad, drysses med rasp og ost.
Lad Tian bage ved 200 °C i ca. 20 min.
 
Tips: Man kan komme halvdelen af osten i Tianen og resten oven på.
Kan serveres i stedet for fx. kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her