Logo

Tunsalat med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunsalat med bønner


En rigtig lækker salat, der kan serveres både som frokost og hovedret. Spis et stykke godt brød til. Tunsalat med Bønner er et sikkert hit med masser af vigtige vitaminer og mineraler.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

1 ds (ca. 425 g) tunfisk naturel

1 ds (ca. 425 g) hestebønner eller andre grønne bønner

4 kogte, kolde kartofler

1 bdt radiser

2 forårsløg

1 bdt purløg

 

Marinade:

1 spsk citronsaft salt, peber fra kværn 3 spskolie

2 spsk tunfiskelage

1 spsk finthakket frisk basilikum, evt. 1 tsk tørret

 

1. Lad tunfisk og bønner løbe godt af, men gem lidt af tunfiskelagen til marinaden.

Skær kartoflerne i skiver.

Rens radiserne, skyl dem og skær dem i skiver.

4. Pil løgene og skær dem i tynde skiver - også de grønne toppe.

5. Bland tunfisk, bønner, kartofler, radiser, løg og purløg i en skål.

6. Rør marinaden sammen og hæld den over salaten.

Stil salaten koldt til den skal serveres.

7. Groft mørkt brød eller varm baguette passer godt til.

 

TIPS: I stedet for dåsebønner kan du bruge friske bønner, som koges og afkøles.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her