Logo

Tungryde med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 finthakket løg
2 ds tun i vand
100 g rejer
1 ½ dl piskefløde
1 æg
½ grønsagsbouillon terning
salt peber oregano
pasta
 
Start med at sætte pastaen over.
Pisk fløden stiv, tilsæt ægget og pisk i yderligt 2 min.
Svits løg, tun og rejer til løgene bliver bløde. tilsæt krydderierne.
Hæld cremen over og varm under omrøring til saucen er kogt helt ind. Kom den kogte pasta i et fad og hæld tunen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her