Logo

Oksekødsruller med tørret skinke, ris og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakket oksekød med ost og timian rullet i lækker lufttørret skinke og serveret med masser af fine jasmin ris og tomatsauce, der smager af Italien.

Hakket oksekød med ost og timian rullet i lækker lufttørret skinke og serveret med masser af fine jasmin ris og tomatsauce, der smager af Italien.

2 personer Tilberedningstid: ca. 30 min.

 

200 g hakket oksekød

4 skiver tørret skinke
Revet mozzarella
1 tsk tørret timian
salt og peber

200 g jasmin ris

½ løg

½ dåse flåede tomater med oregano

½ bouillonterning

 

1. Tænd ovnen på 200ºC.

Kog risene i 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt under låg i 12 min.

Sluk for varmen og lad dem derpå trække til retten er færdig.

 

2. Læg skinkeskiverne på et spækbræt.

Del oksekødet i 4 portioner.

Fordel oksekødet på skinkeskiverne.

Drys med salt, peber og krydderurter.

Fordel revet mozzarella over kødet.

Rul det sammen til små roulader.

Læg rullerne i et smurt ovnfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 20 minutter.

 

3. Hak løget fint og svits ternene i en gryde med 1 spsk olie til de er gyldne.

Kom tomater og bouillonterning ved, rør rundt og lad saucen simre i ca. 5 min.

Smag til med salt og peber.

4. Servér oksekødsrullerne med rygende varme ris og tomatsauce.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her