Logo

Oksemørbrad med champingnon og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksemørbrad
2 glas champingnon eller 500 g friske
200 g skinke i strimler
persille
salt og peber
 
Oksemørbraden afpudses.
Drysses med salt og peber, hvorefter den brunes i en stegegryde.
Tag mørbraden op af gryden, og tilsæt de rensede champingnon og skinken i resten af smørret fra mørbraden.
Lidt efter drysses hakket persille i alt efter smag.
Når mørbraden er kold lægges den på alufolie, og champingnon/skinke blandingen lægges henover kødet.
Folien rulles om kødet, og kommes i ovnen i en bradepande i ca. 1 time på 180°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her