Logo

Honningcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
90 g sukker
2 spsk honning
 
Med håndmixeren piskes smørret sammen med sukker og honning.
Blandingen overhældes kort med koldt vand som lynhurtigt svinges hen over glasuren og hældes bort.
Pisk igen i 2 min og gentag proceduren med det kolde vand.
Proceduren gentages i alt 4 gange.
Når glasuren er hvid og cremet og alt sukkeret er opløst, er den færdig.
Denne glasur er specielt velegnet til krydderkager og muffins.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her