Logo

Honey teriyaki barbecue sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl honning
2 ½ dl sojasauce
2 ½ dl risvin (tør hvidvin kan bruges)
1 fed hvidløg hakket
1-½ tsk frisk ingefærrod
1 tsk sesamolie

Tilsæt alle ingredienserne og blend godt.
Der bliver ca. 7.5 dl

Bruges til marineret kylling, fisk, okse eller svin.
Skal marinere ca. 1 time afhængig af type og udskæring.
En portion rækker til ca. 2 kg kød
Tips:Variation:
Sesammarinade:
Tilsæt 1 tsk ristet sesamfrø til 2 ½ dl marinade og bland godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her