Vi har bagt et par lynhurtige grønsagstærter med færdigkøbt
butterdej.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Bagetid: 25 min.
#
2 små plader optøet butterdej (160 g)
1 squash
½ spsk olie
2 tomater
75 g italiensk mozzarellaost
frisk basilikum
salt og peber
*
Tænd ovnen på 225 °C.
Vask squashen, og skær den i ½ cm tykke skiver.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys med salt og peber, og dryp med olie.
Stil pladen i ovnen i 5 min. Tag squashskiverne ud, og lad
dem køle lidt af.
Prik de to stykker butterdej med en gaffel, og læg dem på
bagepladen.
Skær tomaterne i skiver, og læg dem skiftevis med squash på
dejen.
Drys med salt og peber, og læg tynde skiver mozzarella over.
Bag tærterne i 18-20 min, og server straks med et drys frisk
basilikum.
TIPS: Du kan også bruge aubergine og peberfrugter til
tærterne. Skær dem i skiver, og steg dem halvmøre inden du lægger dem på dejen.