Den grove tærtedej
er helt uden smør. Fyldet er porrer, squash og rejer vendt med en æggecreme og
bagt med lidt revet ost.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 30 min.
Dej:
50 g grahamsmel
75 g fromage frais
1 knsp. salt
Fyld:
250 g porrer
250 g squash
2 æg
75 g fromage frais
salt og peber
150 g rejer
2 spsk mager revet
ost
Tilbehør:
1 bakke feltsalat
1 håndfuld
bønnespirer
1 rød peberfrugt
1-2 tsk vineddike
1-2 tsk olie
*
Ælt ingredienserne
til dejen sammen, og rul den tyndt ud.
Beklæd 2 smurte
partionstærteforme (12 cm) med dejen.
Forbag bundene i 10
min. ved 225 °C.
Rens porrerne, og
snit dem fint.
Vask squashen, og
skær den i terninger.
Kog porrer og squash
2 min. i letsaltet vand.
Bland æg og fromage
frais med salt og peber, og tilsæt afdryppede grønsager og rejer.
Fordel blandingen i
de to tærteforme, og drys 1 spsk revet ost over hver.
Bag tærterne i ca.
20 min. ved 200 °C.
Bland skyllet
feldsalat med bønnespirer og fintsnittet peberfrugt, og dryp med en smule
vineddike og en smule olie.
Server salaten til
tærten.