4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a ca. 100 g
1 spsk olivenolie
2 majskolber
Limesmør:
50-75 g smør
1 lime
1-2 fed hvidløg
frisk koriander
Tomatsalat:
4-6 tomater
1 rødløg
frisk koriander
Dressing:
1 lime
2 spsk olivenolie
Tilbehør: 250 g brød
Rør smør med reven skal og saft af ½-1 lime, finthakket hvidløg, plukket koriander, salt og peber.
Stil limesmørret i køleskab i mindst 10 minutter.
Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad.
Drys med finthakket løg og plukket koriander. Krydr med salt og peber. Rør limesaft med olivenolie og kom dressingen over.
Kog majskolberne ca. 10 minutter. Del dem i tre-fire stykker.
Pensl majs og kødet med olie og krydr med salt og peber.
Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Vend det af og til.
Grill majsene sammen med kødet. De vendes også af og til.
Servèr limesmørret til kød og majs, evt. med lime til.