Logo

Revet peberrod og rødbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Revet peberrod og rødbede

Serveres til oksekød og fisk.

 

175 g kogt rødbede

175 g frisk peberrod, revet

1 spsk hvidvinseddike

1 tsk sukker

salt og friskkværnet sort peber

 

Skær rødbeden i grove tern og kom dem i en skål sammen med den revne peberrod, eddike, sukker, salt og peber.

Bland ingredienserne godt og lad salaten stå og trække i mindst ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her