2 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a ca.100 g
1 spsk olie
1 spsk frisk salvie eller 1 tsk tørret
Grillede grønsager:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
½-1 squash
1 fed hvidløg
1 spsk frisk timian eller 1 tsk tørret
1 spsk citronsaft
1 spsk olie
persille helst bredbladet
Tilbehør: 250 g brød eller flûtes
Skær peberfrugterne i kvarte og læg dem på en grillpande eller en almindelig pande.
Skær squashen i stykker på ca. 5 cm. Skær stykkerne i kvarte.
Fjern evt. kernerne. Kom grønsagerne på grillpanden.
Grill til de er møre, men stadig har bid.
Tag evt. skindet af peberfrugterne, hvis det er nemt.
Skær hvert stykke peberfrugt i tre stykker og kom det i en skål sammen med squashen, finthakket hvidløg, salt, peber, finthakket timian, citronsaft, olie og hakket persille.
Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle.
Krydr med peber og finthakket salvie.
Varm olien på en lille pande ved god varme.
Brun kødet 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Skær medaljonerne i tre-fire stykker på skrå ved servering.