Logo

Krydrede cornichons

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 snese meget, meget små drueagurker.
Saltlage: 2 liter vand
350 g salt
Eddikelage: 2 liter eddike
1 stort bdt frisk estragon
6 kviste timian
6 laurbærblade
6 fed hvidløg
30 små, hele perle- el. miniløg
6 hele tørrede rød chili (spansk peber)
4 kviste frisk fennikel el. 2 tsk tørrede fennikelfrø
1 spsk konserveringsvæske

Vask agurkerne grundigt og skær en tynd skive af hver ende. Kog saltlagen og lad den afkøle helt. Læg agurkerne i den kolde saltlage og sæt dem koldt og tildækket i et døgn.
Kog 1 ½ l eddike og afkøl den helt. Tag agurkerne op af saltlagen og læg dem i den kolde eddike sammen med pillede løg. Sæt dem køligt 1 døgn.
Hæld eddiken fra og kog den med resterende eddike og alle krydderierne i 10 min. under låg.
Læg agurker og løg tæt sammen i rengjorte g]as. Tag lagen af varmen, tilsæt konserveringsvæske og hæld den derefter med alle krydderierne over agurkerne.
Tilbind straks. Kan spises efter 1 måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her