Kartoffelsalat er i sig selv pragtfuldt. Kartoffelsalat med rucola er ganske enkelt himmelsk
350 g faste kartofler
2 rødløg eller soltørrede tomater
1,5 dl grønsagsbouillon, pulver eller terning
1 spsk olie
2 spsk hvidvinseddike
salt og sukker
50 g rucola
friskkværnet peber
Kartofler skylles og koges i letsaltet vand.
Kartoflerne pilles og skæres i tynde skiver, der kommes i en skål.
Rødløg hakkes fint.
1,5 dl grønsagsbouillon bringes i kog med 1 spsk olie, 2 spsk hvidvinseddike, lidt salt og sukker.
Bouillonen hældes over kartoflerne, mens den er varm, og kartoflerne vendes forsigtigt i den.
Kort før serveringen skylles rucola og slynges tør.
Den skære i mundrette stykker og blandes i kartoffelsalaten.
Serveres med et drys friskkværnet peber.
Tips: I stedet for rødløgene kan man også bruge soltørrede tomater.
--