Logo

Kartoffelsalat med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat er i sig selv pragtfuldt. Kartoffelsalat med rucola er ganske enkelt himmelsk ...

Kartoffelsalat er i sig selv pragtfuldt. Kartoffelsalat med rucola er ganske enkelt himmelsk

 

350 g faste kartofler

2 rødløg eller soltørrede tomater

1,5 dl grønsagsbouillon, pulver eller terning

1 spsk olie

2 spsk hvidvinseddike

salt og sukker

50 g rucola

friskkværnet peber

 

Kartofler skylles og koges i letsaltet vand.

Kartoflerne pilles og skæres i tynde skiver, der kommes i en skål.

Rødløg hakkes fint.

1,5 dl grønsagsbouillon bringes i kog med 1 spsk olie, 2 spsk hvidvinseddike, lidt salt og sukker.

Bouillonen hældes over kartoflerne, mens den er varm, og kartoflerne vendes forsigtigt i den.

Kort før serveringen skylles rucola og slynges tør.

Den skære i mundrette stykker og blandes i kartoffelsalaten.

Serveres med et drys friskkværnet peber.

 

Tips: I stedet for rødløgene kan man også bruge soltørrede tomater.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her