Logo

Grillflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fordej:
400 g hvedemel
2 dl vand
1 g gær
 
Grunddej:
800 g italiensk hvedemel
600 g fordej
600 g grov durummel
20 g gær
20 g salt
1 l vand
 
Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear.
Dejen tilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag.
Dejen henstår ca. 1 ½ time i stuetemperatur til den er ca. 20ºC.
Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240ºC.
Efter 15 min. skrues ned til 200ºC.
Det bages ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her