6 stk persillerødder
½ spsk revet citronskal
Saft fra ca. ½ citron
1 spsk sukker
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg, hakket
5 kviste frisk timian
Havsalt
Peber fra kværn
150 g soltørrede tomater
1 spsk kapers
100 g rucola
1 håndfuld bredbladet persille
Skræl persillerødderne.
Skær dem på langs i stave på ca. 1x1x5 cm.
Vend med citronsaft, citronskal, olivenolie, hvidløg og timian. Smag til med sukker, salt og peber.
Kom persillerødderne i ovnen ved 200ºC og bag dem sprød-møre (35-40 min.).
Lad dem gerne få lidt farve.
Vend dem rundt et par gange under bagningen.
Lad rødderne køle af.
Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucolaen. Tilsæt de afkølede persillerødder. Smag til med citronsaft.