4 vagtler
Rødvinsvinaigre:
brystben fra vagtlerne
½ dl rødvinseddike
1 dl piskefløde
2 dl vand
-
½ icebergsalat
3 spsk snittede mandler
evt. 4 spsk råsyltede bær
Vagtlen klippes op i ryggen, brystben fjernes.
Vagtlen krydres med salt og peber og steges med skindsiden opad, i ovn
ved 200ºC, i 8 minutter.
Rødvinsvinaigre:
Benene brunes godt af i ovnen ved 200ºC, og koges ind med vand ca. 3
timer.
Når fonden er kogt ind, sigtes benene fra og rødvinseddiken
tilsættes og koges ind til tyk konsistens.
Til sidst tilsættes fløden og koges ind til cremet konsistens.
Tilbehør:
Mandlerne ristes let på en pande. Icebergsalat snittes i fine strimler.
Anret den lune vagtel på den snittede salat, samt den lune rødvinsvinaigre.
Servér gerne med friskbagte flûtes.