Logo

Agurkesalat på japansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkesalat på japansk

En frisk krydret og mere fyldig version af vores hjemlige agurkesalat. Den sursøde marinade gør salaten velegnet til kylling eller grillet laks.


1 dl eddike (gerne riseddike)
4 spsk rørsukker
1 tsk salt
2 agurker i tynde skiver
2 bundt radiser i tynde skiver
1 bundt fintsnittet forårsløg
8 fintsnittede mynteblade

Limemarinade:
saft af 1 limefrugt
2 spsk sojasauce
1 spsk olie
¼ fintsnittet chili
1 spsk rørsukker
1 fed hakket hvidløg


Rør eddike, sukker og salt sammen og læg agurkeskiverne heri.

Lad dem trække i en time.

Rør alle ingredienser til limemarinaden sammen.

Dræn agurkerne og bland dem med radiser, forårsløg og mynte.

Vend dem i marinaden.

Server med grillet laks eller kylling og en skål løse ris.

 

Tips: Mariner laks eller kylling i 2 spsk sojasauce og 2 spsk sherry smagt til med lidt sukker. Lad fisk/kylling trække ½ time, før du dupper det tørt og griller det i ovnen.

Grønsager pr. person: ca. 175 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her