2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, à ca. 125 g
salt og peber
1 spsk olie
Pasta og broccoli:
150 g pasta, fx bånd
250 g broccoli
2 skiver lufttørret skinke i skiver, fx parmaskinke
Topping:
50 g feta
1 bundt dild
1 spsk citronsaft
A. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
B. Del broccolien i små buketter.
Kom dem i vandet til pastaen og kog dem med de sidste 3 minutter af kogetiden. Hæld pasta og broccoli i en si.
Kom det afdryppet tilbage i gryden.
C. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande ved god varme.
Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½ -2 minutter på hver side.
Tag kødet af panden.
D. Mos fetaen med en gaffel i en skål.
Rør 2-3 spsk klippet dild i.
Smag til med citronsaft.
Fordel halvdelen af fetablandingen oven på kødet.
Vend resten i pastaen og broccolien.
Skær parmaskinke i strimler og vend dem i pastablandingen.
Smag til med salt og peber.
Tips: I stedet for broccoli kan bruges fx grønne asparges skåret i 3-4 cm lange stykker. I stedet for skinkeschnitzler kan bruges medaljoner af svinefilet eller svinekoteletter.
Friskrevet parmesan kan serveres til. Sorte oliven kan drysses over pastaen.