4 skinkeschnitzler (ca. 600 g)
1 tsk tørret salvie
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
Salviesauce:
½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce
2 spsk tomatpuré
1 tsk tørret salvie
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
600 g dampede ærter
500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler
Bank schnitzlerne flade med hånden og drys dem med salvie, salt og peber.
Fold schnitzlerne sammen på tværs og luk dem med kødnåle.
Lad smørret blive gyldent i en pande.
Brun schnitzlerne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side.
Steg dem færdige ved svag varme - vend dem af og til - i ca. 12 min.
Tag schnitzlerne af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min.
Fjern kødnålene.
Salviesauce: Kom Hvid MælkeSauce, tomatpure og salvie i panden.
Bring blandingen i kog under omrøring.
Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min.
Smag til med salt og peber.
Ikke fryseegnet