300 g wokstrimler af skinkeinderlår eller skinkestrimler
2 tsk olie
250 g selleri, pastinak eller persillerod
250 g porre
200 g squash
250 g cherrytomater
2,5 spsk østerssauce
1 bdt purløg
salt og peber
Skær sellerien i store, flade tern, porrerne i skrå skiver, squashen igennem på langs og derefter i skiver og cherrytomaterne i halve.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber.
Varm olien i en wok/stor pande ved kraftig varme.
Brun hurtigt kødet på alle sider, samlet stegetid 1-1½ minut.
Læg kødet på en tallerken.
Steg sellerien på panden i nogle minutter under omrøring.
Tilsæt porrer og squash og steg igen nogle minutter, til grønsagerne er lige netop møre, men stadig sprøde.
Tilsæt tomaterne og kødet under omrøring.
Smag til med østerssauce, salt og peber.
Pynt med klippet purløg.
11 g Kostfibre