4 dl fine thailandske ris eller Basmati-ris kogte og afkølede
3 peberfrugter én i hver farve i tynde strimler
1 stort løg finthakket
100 g fintsnittet savoykål eller spidskål
100 g sukkerærter eller alm. fine ærter
4 fed hvidløg finthakkede
2 tsk karry rigtig stærk
1 tsk stødt koriander
300 g store tigerrejer uden skal og optøede
2 hele æg og 2 æggehvider pisket sammen
Tilsæt de løse ris til grønsagerne og tilsæt de store tigerrejer og varm
rigtig godt igennem.
Når hele retten er meget varm, tilsættes de sammenpiskede æg og
æggehvider.
Bliv ved med at vende æggene rundt i ris og grønsager, til det hele har fået en lækker og cremet konsistens.
Tips: Basmatiris og andre fine ris bliver bedst, hvis man bruger 1 del ris til 1,5 del vand. Det nemmeste er at koge risene aftenen eller morgenen før, de skal bruges. Retten smager godt med mangochutney til.