Logo

Ribs-rabarber­kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En hurtig kage.

# Ingredienser

400 g ribs og rabarber

1½ dl sukker

1 æg 

1 dl råsukker

½ dl mælk

1 tsk vaniljesukker. 
1½ dl hvedemel

1 dl hakkede nødder

1 tsk bagepulver

1 dl piskefløde

1 dl mager kvark

 

* Tilberedning 
Læg ribs og rabarber lagvis med sukker i et ovnfast fad.
Pisk æg sammen med råsukker, mælk og vaniljesukker.
Bland hvedemel med hakkede nødder og bagepulver og rør det i æggemassen.
Fordel dejen over frugten og bag kagen i ca. 25 minutter ved 200 °C.
Lad kagen køle af.
Pynt den med pisket fløde blandet med mager kvark og læg ribsklaser ved.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 6.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her